Hitovka týdne: Ewa Farna – Jaký to je

10. srpna 2022·Hudba·Dominika Číčelová

Ewa Farna (Zdroj: Profimedia)

Stalo se vám, že máte s nějakou životní vzpomínkou spojenou píseň, kterou když posloucháte, zažíváte nostalgickou chvilku? Proto si pro vás rádio Frekvence 1 připravilo novinku v podobě Hitovky týdne. Každý týden vybereme jeden song, který zveřejníme na facebooku a instagramu a vy máte jedinečnou možnost se zapojit do vysílání. Tentokrát jsme pro vás vybrali hit od Ewy Farne - Jaký to je.

V pátek 12. srpna bude slavit narozeniny Ewa Farna. Bude jí 29 a je možné, že se bude při té příležitosti malinko ohlížet za svým životem a kariérou. Třeba v roce 2008 natočila jeden ze svých velkých hitů „Jaký to je“. Vznikl speciálně pro seriál televize Prima „Ošklivka Katka“! A nejen to. Ewa v tom roce 2008 také absolvovala své první velké turné nazvané „Blíž ke hvězdám“.

Jako nejmladší interpret v české historii vyjela na turné po celé České republice. Kromě toho hostovala i na turné slovenské skupiny No Name, se kterou v listopadu 2008 vystoupila na udílení slovenských slavíků; společně tam zazpívali písničku „Prvá“. Ona sama se v roce 2008 stala bronzovou českou slavicí. Na zlato si musela počkat až do loňského roku.

Jak se zapojit?

Stačí pod příspěvek Hitovky týdne na facebooku a instagramu Frekvence 1 napsat, jakou písničku od Ewy Farne máte nejraději. Vaše nejzajímavější odpovědi se pak objeví v pátek v ranním vysílání mezi 7:00 a 8:00 a v rámci Sobotní party na Frekvenci 1, kde bude společně s vámi nostalgicky vzpomínat moderátor Ondra Kubala! Tak na kterou písničku si v souvislosti s Ewou vzpomenete jako první?

Hudba - další články

Doporučujeme