Hitovka týdne: Geri Halliwell – It’s Raining Men

3. srpna 2022·Hudba·Barbora Turková

Geri Halliwell (Zdroj: Profimedia)

Stalo se vám, že máte s nějakou životní vzpomínkou spojenou píseň, kterou když posloucháte, zažíváte nostalgickou chvilku? Proto si pro vás rádio Frekvence 1 připravilo novinku v podobě Hitovky týdne. Každý týden vybereme jeden song, který zveřejníme na facebooku a instagramu a vy máte jedinečnou možnost se zapojit do vysílání. Tentokrát jsme pro vás vybrali hit od Geri Halliwell It’s Raining Men.

Někdejší „Ginger Spice“ Geri Halliwell oslaví v sobotu 6. srpna padesátiny! Taky byste to neřekli? My také ne. Uvidíme, jaký ten den bude počasí, ale kdyby snad náhodou bylo zamračeno, dejte pozor. Protože by zhruba tak kolem půl jedenáctévečer mohli z nebe pršet chlapi!  Vzpomínáte, jak o tom v roce 2001 zpívala ve svém velkém hitu It’s Raining Men“? Dokonce tam vyzývala ženy, které jsou singl, aby vyběhly před dům a nějakého si chytily!

Písinčka „It’s Raining Men“ se v podání Geri Halliwell stala velkým hitem poté, co zazněla ve filmu „Deník Bridget Jonesové“. V sedmadvaceti zemích světa pronikla až do hitparádové první desítky. Dnes už Geri Halliwell vystupuje jen výjimečně, píše knížky pro děti a především vychovává se dvě děti: šestnáctiletou dceru a pětiletého syna.

Jak se zapojit?

Stačí pod příspěvek Hitovky týdne na facebooku a instagramu Frekvence 1 napsat, s čím máte píseň spojenou. Vaše nejzajímavější odpovědi se pak objeví v pátek v ranním vysílání mezi 7:00 a 8:00 a v rámci Sobotní party na Frekvenci 1, kde bude společně s vámi nostalgicky vzpomínat moderátor Ondra Kubala! Tak co se vám vybaví?

Hudba - další články

Doporučujeme