Richard Müller zveřejnil song z nového alba. Jak se vám líbí?

10. října 2020·Hudba·Barbora Pisingerová

Foto: Richard Müller / Youtube

Po dlouhé pauze nyní zpěvák a skladatel Richard Müller (59) potěšil své fanoušky a do světa vyslal zcela nové album s názvem Hodina medzi psom a vlkom. Ve čtvrtek z něj zveřejnil další píseň, Siedme nebo. 

Po dlouhých čtyřech letech natočil Richard Müller opět nové album a fanoušci jsou už teď nadšení. Ve čtvrtek pak na YouTube na svém oficiálním profilu zveřejnil další skladbu z nové desky s názvem Siedme nebo.

Ke skládání využil slovenský zpěvák a skladatel volno, které mu letos nečekaně připravila pandemie koronaviru. Namísto poflakování nyní fanouškům ukázal, že ho využil opravdu plodně. Müllerovy skladby až na jednu výjimku otextoval Peter Uličný, vizuální stránku obalu vytvořil fotograf Mayo Hirc.

“To je neuvěřitelný příběh. Absurdní, jako mnoho situací v mém životě a v mé kariéře. Nechal jsem se fotografovat svým dvorním fotografem Mayom Hircem na obal knihy textů, a on měl v ateliéru svého psa. Když jsme skončili, tak mě poprosil, abych se s tím psem vyfotil. Fotka mě zaujala do té míry, že jsem si řekl, že to je hodina mezi psem a vlkem a takové cédéčko teď natočím,” uvedl zpěvák v rozhovoru pro ČTK.

Hodinou mezi psem a vlkem myslí Müller čas mezi třetí a čtvrtou ráno. Právě tehdy prý umělci vytvářejí ta nejlepší díla, rodí se nejvíce dětí, ale taktéž nejvíce lidí umírá.

Novou píseň si poslechněte zde:

Hudba - další články

Doporučujeme