Jak to Kate dělá, že je i po třech dětech tak štíhlá? 5 potravin, na které nedá dopustit

17. prosince 2019·Články·Redakce

Foto: Shutterstock

Její královská Výsost vévodkyně z Cambridge má bezpochyby dokonalý styl oblékání. Je stejně uctívaná jako princezna Diana a spousta žen i jí závidí božskou postavu. Vždy to tak ale nebylo, ještě než se stala významnou součástí britské královské rodiny, nepůsobila vyhuble, spíše naopak. Po boku prince Williama je ale v neustálém hledáčku fotografů a na mušce ji mají kritici z celého světa.

Kate s Williamem tráví velmi rádi čas s jejími rodiči, u kterých jedí u stolu jako každá jiná rodina, bez ohledu na původ a bez nutnosti striktního společenského vystupování. Vzít si víno a tyčinky k televizi asi není stereotyp všedních dnů těchto mladých manželů, i když by asi i oni rádi zažili podobný večer spíš než slavnostní hostiny s pravidly.

Znáte termín Dieta Kate Middleton? Je to tzv. Dukanova dieta, kterou Kate praktikuje – založena je převážně na konzumaci bílkovin a omezování sacharidů. Záleží u ní přesně na tom, kolik kilogramů chcete zhubnout. Od toho se pak odvádí, jak dlouho ji budete držet.

Věvodkyně z Cambridge je velkou fanynkou raw stravy, což je syrová, živá strava. Tedy taková, která neprošla varem. Raw je podle mnohých příznivců tohoto typu stravování nejlepší možnou přirozenou stravou. Potraviny se jedí syrové, čerstvé a nebo usušené, nikdy ne však převařené – nesmí projít teplotou nad 42°C. Právě raw stravování je důvod, proč má Kate tak svěže vypadající kůži, zdravé a lesklé vlasy a silné nehty, píše web Womansday.com

A které konkrétní potraviny Kate opravdu zbožňuje?

  • KARI
  • PLODY MOŘE
  • VODNÍ MELOUN
  • AVOKÁDO
  • MANDLOVÉ MLÉKO

Články - další články

Doporučujeme