Čínské nudličky z vepřového masa

21. května 2012·Jídlo a pití·Redakce

Vyzkoušejte osvědčenou čínu!

Potřebujeme:
4 plátky z vepřové kýty po 200g

2 lžíce oleje

3 stroužky česneku

1 cibuli

2 lžíce sušených hub

2 lžíce sójové omáčky

2 lžíce koření Podravka na čínské speciality

2 zelené papriky

2 menší pórky

2 rajčata

Postup:

Sušené houby přelijeme vodou a necháme ji vsáknout, pak houby posekáme na nudličky. Můžeme použít i čerstvé houby, které předem podusíme. Vepřové maso nakrájíme na nudličky a krátce opečeme na rozehřátém oleji. Několikrát během opékání promícháme, pak přidáme nasekaný česnek a nakrájenou cibuli. Do opečeného masa přidáme sójovou omáčkou, okořeníme Podravkou na čínské speciality. Dále přidáme houby, nakrájené papriky, pórky a rajčata a za stálého míchání restujeme doměkka.

Jídlo a pití - další články

Doporučujeme