Milovníci sladkého jsou miláčci, vyznavači ostrého jídla zase dobrodruzi. Vaše oblíbené jídlo toho řekne hodně

15. srpna 2023·Jídlo a pití·Redakce

Ilustrační foto (Zdroj: Shutterstock)

Každý preferujeme nějakou chuť jídla. Někdo si potrpí na sladké, někdo si přímo libuje v ostrých pokrmech, i když ví, že toho bude druhý den litovat. Váš mlsný jazýček toho ovšem řekne mnohem víc. Lidé se dají podle toho, co jim nejvíc chutná, odhadnou, jaké jsou to osobnosti. Mrkněte a zjistěte, jestli to na vás sedí. Definici přináší Blesk pro ženy.cz.

Sladké

Lidé, kteří milují sladké a čokoládu si dají mnohem raději než cokoliv jiného, bývají přátelští, milí, rádi pomáhají druhým. Jsou to prostě miláčci společnosti.

Ostré

Když zvolíte ostré, kořeněné jídlo, nemůže být pochyb o tom, že milujete výzvy. Jste dobrodruzi a rádi zkoušíte nové věci, přesto, že s sebou nesou riziko.

Sýry

Pokud někdo nedá dopustit na nejrůznější sýry a jeho největším snem je bydlet v domě ze sýra, vypovídá to o něm, že je to pořádný a cílevědomí člověk. Má ambice být stále lepší a lepší. Zároveň se většinou jedná o kreativní lidi s dobrým vystupování.

Chipsy

Kdo by nemiloval smažené brambůrky, že? Ti z vás, kteří jste na nich téměř až závislí a chuť na něco dobrého zaháníte vždy a pouze právě chipsy, býváte velice ambiciózní. Nebojíte se mít ostré lokty a jít přes mrtvoly. Máte velká očekávání od sebe i od ostatních.

Tučná a nezdravá jídla

Není nic špatného, když si člověk čas od času zahřeší a dá si nějakou tu “prasárnu”. Lidé, kteří nejedí nic jiného než tučná a nezdravá jídla, jsou ale neurotičtí, propadají depresím a úzkostem. Je to tak, že často zajídají stres a špatnou náladu (mrkev vás takhle příliš neuspokojí…), což samozřejmě není správně.

Sušenky

Sladké cookies, slané krekry nebo ovesné tyčinky… kdo si libuje v těchto pochutinách, miluje většinou logiku a logické myšlení, emoce upozaďuje. Než aby se vydal někam do společnosti a konverzoval s někým povrchně o počasí, raději zůstane doma a hloubá nad nejrůznějšími tématy.

Jídlo a pití - další články

Doporučujeme