Rozkvetlý chléb

17. července 2010·Jídlo a pití·Redakce

Tvaroh a lučinu spolu promíchejte dohladka.

Potřebné suroviny:

Na rozhudu:

250 g plnotučného tvarohu

1 lučina

1/2 lžičky krupicového cukru

jarní cibulka, najemno nakrájená

4-6 krajíčků celozrnného chleba

špetka soli na dochucení

Na ozdobu:

ředkvičky, pokrájené na kolečka, zelené fazolky, přepůlené, cuketa, nakrájená na plátky, červená paprika, nasucho opečená nebo ogrilovaná, karotky, podélně pokrájené, prstíky chřestu, kvítky a bylinky podle chuti na ozdobení

 

Postup přípravy:

Tvaroh a lučinu spolu promíchejte dohladka. Přidejte cibulku, osolte a dochuťte cukrem. Namažte na krajíce chleba a ozdobte pokrájenou čerstvou zeleninou, bylinkami a květy.

Jídlo a pití - další články

Doporučujeme