Vyhledávání
Zavřít
Světové speciality na grilu: Špíz San Diego
Grilujte i nadále s Frekvencí 1. Po celé léto vám přinášíme užitečné rady a chutné recepty na gril. Tentokrát přicházíme se světovými pochutinami.
ŠPÍZ SAN DIEGO
Potřebujete:
500g masa (hovězí roštěnec, krůtí, vepřové)
2 klobásy
200g cherry rajčat
2 cibule
200g žampionů
česnek
sůl, pepř
olej
Maso nakrájíme na stejně velké kostky, klobásy na silnější kolečka, cibule na čtvrtky nebo kolečka, větší klobouky hub překrojíme napůl. Na jehly střídavě napichujeme kousky masa, cibuli, cherry rajčata a žampiony. Špízy můžeme proložit i stroužky česneku, nebo česnek prolisovat a maso jím potřít.
Připravené špízy grilujeme za průběžného otáčení asi 15 minut, dokud není maso propečené. Před podáváním osolíme a opepříme.