Americký pár plánoval svatbu snů v Itálii, ale pak jejich pes sežral pas

25. srpna 2023·Koktejl·Redakce·ČTK

Ilustrační foto. (Zdroj: Profimedia)

Náladu pod psa má pár z amerického Bostonu, který si na poslední srpnový den naplánoval sňatek na malebném místě u italského Gardského jezera. Ale pak se do věci vložila jejich fenka, která ženichovi sežvýkala pas. Informoval o tom Boston Herald.

Donato FrattaroliMagda Mazri si právě na bostonské radnici vyzvedli povolení k sňatku a rozhodli se to oslavit romantickou večeří. Po návratu domů ale zjistili, že se jejich chystaný odlet do Itálie ocitl doslova v cárech. “Naše nesmírně roztomilá, rok a půl stará fenka zlatého retrívra se asi rozhodla, že nechce, abychom odletěli na svatbu. A tak vyskočila na linku a jako hračku si vybrala můj pas,” řekl ženich novinářům.

Fenka jménem Chickie rozžvýkala první čtyři stránky pasu a několik dalších na konci. “Doslova se zaměřila na všechny důležité stránky. Všechny osobní informace byly roztrhané, fotka vytržená, stejně jako čárový kód na konci pasu,” dodala nevěsta.

Ve standardním řízení trvá vydání a doručení pasu zhruba osm až jedenáct týdnů a ve zrychleném řízení pět až šest týdnů, což by v obou případech bylo pro snoubence příliš pozdě. V zoufalství se pár obrátil s prosbou o pomoc na senátory, kteří prý byli “velmi vstřícní”, ale zatím není jasné, jestli to bude mít nějaký vliv na pasový úřad.

Frattaroli v rozhovoru s novináři uznal, jak absurdně jeho příběh zní. “Je to skoro jako stará školní výmluva ‘pes mi sežral domácí úkol’, jen s trochu vážnějšími následky,” říká. A tvrdí, že zatím nepřemýšlejí o žádném “plánu B”, protože stále věří, že se do Itálie stihnou dostat včas.

Koktejl - další články

Doporučujeme