Co by rodiče pro ratolesti neudělali. Noah a Kelsey postavili dceři na hraní domeček snů

22. října 2022·Koktejl·Redakce

Domeček na hraní. (Foto: se souhlasem Kelsey Gibby)

Přiznejme si, že rodiče jsou pro své děti schopni udělat opravdu cokoliv. Důkazem jsou Noah a Kelsey Gibby z Ohia, kteří využili prázdný prostor pod schodištěm k tomu, aby své malé dceři vytvořili na hraní domeček snů. Informoval o tom server Newsweek.

Rodiče Noah a Kelsey přemýšleli nad tím, kde dceři Reese vytvořit v domě ideální místo na hraní. Nakonec se rozhodli pro domeček na hraní, s tím rozdílem, že nebude venku, ale uvnitř. Prostor pod schody byl zbytečně volný, takže jsme si řekli, že bychom ho mohli využít,” uvedla pro Newsweek Kelsey. Na jeho stavbu použili hlavně materiál, který našli okolo domu. “Měli jsme spoustu zbytkového materiálu, který jsme pod schody našli, střešní krytinu a koberce,” dodala. Jediné co museli pořídit byly barvy, sádrokarton a dřevo.

Celou realizaci domku manželé nasdíleli na sociální sít TikTok. Projektu dali příhodný název “The Gibby Home”, což v překladu znamená “Domeček Gibby”. Video už vidělo bezmála 13 milionů lidí. “Nečekali jsme, že to bude tak populární,” řekla Kelsey. Výstavba trvala asi deset dní a vyšla na 500 dolarů, což je v přepočtu zhruba 12 520 korun.

@thegibbyhome#playhouse#kidsplayhouse#homerenovation#playhousegoals#diy#foryoupage#diymomsoftiktok#diyproject#renovation#basementrenovation#happybaby♬ Sunroof – Nicky Youre & dazy

V domečku najdeme například pohovku, dětskou kuchyňku, koberce i truhlíky s květinami. Holčička je z domečku na hraní nadšená. “Reese byla překvapená, nejprve nevěděla, co si má myslet. Teď je to její oblíbené místo na hraní,” dodala maminka.

Koktejl - další články

Doporučujeme