Dánská novinářka způsobila pořádné pozdvižení. Během reportáže měla sex ve swingers klubu

4. června 2021·Koktejl·Lenka Skrzeczkova

Ilustrační foto. (Zdroj: Shutterstock)

Dánskou novinářku natáčení reportáže o znovuotevření swingers klubu pohltilo natolik, že měla sex s jedním z přítomných mužů. Postarala se tak o pořádné pozdvižení. Rádio reportáž dokonce odvysílalo. Informoval o tom server Daily Mail.

Když reportérka Louise Fischer vcházela do swingers klubu, tak netušila, že nakonec skončí s jedním z tamních mužů v posteli. Původně jsem neplánovala mít v klubu sex, ale bylo to přirozené. Je součástí mé práce nahlédnout do světa, kam nemá přístup každý. Hosté v klubu se navíc uvolnili. Nejdřív měli trochu obavy, když viděli, že si nesu mikrofon,” popsala pro server.

Nakonec se ale rozhodla reportáž okořenit o reálnou zkušenost. Nejprve se tak s hosty bavila u skleničky vína a poté se přesunula k velké posteli. Musím říct, že to sice nebyl nejlepší sex mého života, ale užila jsem si to. Muži v klubu jsou velmi příjemní, cítila jsem se mezi nimi jako bohyně,” dodala Fischer.

Aktuálně novinářka čelí rozporuplným reakcím. Například její rodiče reportáž schvalují. “Nemám přítele, což celou věc velmi usnadnilo. Dokonce i moje máma, která nahrávku slyšela, si myslí, že to byla zábava, a smála se. Ani táta neprotestoval a říkal, že to bylo cool,” uvedla pro Daily Mail. Také programová ředitelka rádia ji ocenila za nevšední přístup k žurnalistice. Naopak někteří to považují za překročení hranic v žurnalistice.

Co na to Jan Kraus?

Koktejl - další články

Doporučujeme