Dobrou chuť, pokud právě obědváte. V břiše aligátora byly nalezeny psí známky i zapalovací svíčka

14. dubna 2021·Koktejl·Barbora Turková

Ilustrační foto. (Zdroj: Shutterstock)

Muž z Jižní Karolíny dostal opravdu pikantní kousek. Mrtvému aligátorovi, kterého mu přivezli, našel v břiše pět psích známek, nábojnici a zapalovací svíčku.

Kenneth Cordray provozuje řeznictví a zabývá se taxidermií, což je preparace a vycpávání zvířat. Minulý týden mu přivezli opravdu luxusní kousek. Více než dvousetkilového aligátora. Muž v jeho žaludku ke svému překvapení našel pět psích známek, nábojnici a zapalovací svíčku.

Aligátora ulovil Ned McNelly, který má na svém pozemku slušnou sbírku, ale toto zvíře je rozhodně jeho největším kouskem. “Musel jsem ho střelit víckrát. Pak jsem ho z kanálu dostával pomocí lan, háků, kajaků a traktoru,” řekl McNelly, který zvíře pak přivezl ke Cordrayovi, který maso z aligátorů zpracovává. “Normálně žaludek neotvírám, ale tentokrát jsem to udělal,” přiznal Cordray. Kromě zmíněných úlovků v něm našli ještě spoustu želvích krunýřů a několik rysích drápů.

Posted by Cordray's on Thursday, April 8, 2021

 

 

Údaje na dvou psích známkách byly ještě čitelné, proto se muži dozvěděli, že jedna je stará dvacet čtyři let. Na uvedeném telefonním čísle zkontaktovali muže, který bydlel kousek od místa, kde byl aligátor zastřelen. Také potvrdil, že vlastnil několik loveckých psů. Jak skončili je asi všem jasné. “Vždycky jsem věděl, že aligátoři sejmou psa, když budou mít šanci. Ale jak se tam dostala ta zapalovací svíčka, to je mi záhadou,” podivoval se lovec. Maso z aligátora bude použito na steaky a klobásy a kůži si McNelly nechá.

Koktejl - další články

Doporučujeme