Hroch, had nebo medvěd. Jaké zvíře jste podle horoskopu?

6. února 2023·Koktejl·Redakce

Ilustrační foto (Zdroj: Shutterstock)

Říká se, že zvířata a lidé jsou si v mnoha věcech velmi podobná. V čem přesně? A které zvíře sedí k vašemu znamení? Je to lev, hroch nebo třeba had? Odpoví vám zvířecí horoskop podle webu Lifee.cz.

Beran

Berani jsou poměrně dost tvrdohlaví a mají na všechno svůj názor. Přes ten často nejede vlak, i kdyby se měli na hlavu postavit. Nepřipomíná vám to kamzíky? I ti rádi zdolávají nejrůznější překážky a udělají všechno proto, aby dokázali to, co si vytyčili.

Býk

Býci milují vodu, pozornost, jsou to zdatní sportovci a mrštní akrobati. Často nám proto připomínají tuleně, kteří milují, když jsou středem zájmu a všechny oči se dívají jen na ně. Navíc nezkazí žádnou legraci, jsou vtipní a jsou to dobří přátelé a kamarádi.

Blíženci

Jsou rádi, když mají okolo sebe neustále partu svých kamarádů a nejsou sami. Stejně tak jako opice, které jsou navíc k tomu i docela mazané, jsou soutěživé a rádi vyhrávají. A přesně takhle to mají i Blíženci. Jsou ale vždy oporou pro svoje nejbližší a i v rodině mají skvělé vztahy.

Rak

Klid a pohoda, to Raci prostě milují. Jsou sice občas trochu pomalí a nudní. Jejich ideální den začíná dlouhou a pomalou snídaní, pak se trochu projdou a sednou si k televizi, počítači nebo knize. Nikam nespěchají ani v běžném životě a tak se není čemu divit, že připomínají želvy.

Lev

Silný a hrdý, stejně jako medvěd. Také vás překvapuje, že Lvi se nepodobají lvům? Je to přesně tak, Lvi nejvíce připomínají zadumané medvědy, pořád si pro sebe něco brblají. Navíc nepohrdnou ani spánkem. Nejraději by jím strávili celou zimu a to ideálně v posteli. Zima totiž není oblíbeným ročním obdobím Lvů.

Panna

Panny jsou takový sloni. Říká se o nich, že jsou těžkopádné, trochu zmatené a neobratné. Znáte přirovnání slon v porcelánu? Tak takový jsou přesně Panny. Ale zároveň jsou i velmi dobrosrdeční a pro ostatní by se rozdali.

Váhy

Toto znamení má hroší kůži. Nic si z ničeho nedělají a nezajímá je, co si o nich myslí ostatní. Ani oni ostatní totiž moc neřeší. Váhy si jdou tvrdě za svým a na nikoho se neohlížejí. Jsou to takoví hroši, kteří jsou jedni z nejvíce nebezpečných zvířat na světě. I když to mnoho překvapí.

Štír

Asi všichni se shodneme na tom, že hadi nejsou moc sympatická zvířata. A často jsou takoví i Štíři, kteří hadi často připomínají. Nic jim není svaté, a když přijde na konfrontaci, tak si prostě svléknou kůži a jedou dál. Jejich trochu prolhaný jazýček je nejednou zachránil od problémů.

Střelec

Střelci jsou vysocí lidé, kteří mají velké a uhrančivé oči. Nepřipomínají vám tak trochu žirafy? Dá se říct, že jim jsou dost podobní. O žirafách se navíc říká, že moc nespí a Střelci to mají skoro stejně. Spánek je pro ně prostě jen přežitek.

Kozoroh

O Kozorozích se ví, že milují luxus, styl a peníze. Ženy v tomto znamení navíc milují růžovou barvu a svým vzhledem často připomínají modelky. Jsou to prostě jasní plameňáci, kteří dovedou hodiny stát. A navíc, Kozorozi jsou nadšení když mohou udávat trendy.

Vodnář

Vodnáři jsou nejvíce podobní králům zvířat, lvům. Milují sluníčko a mají přehled o všem, co se děje, kde se to děje a kdo je hlavním aktérem. Všichni se obávají jejich síly a moci a díky tomu mají výhodu, že se s nimi nikdo nechce hádat a oni tak nemusí řešit žádné konflikty.

Ryby

Ani toto znamení nepřipomíná své jmenovatele, ale jsou to spíše ptáci. Milují svobodu, volnost a bezprostřednost. Jsou to přirození lidé, kteří jsou plnu energii a chuti do života. A navíc se zajímají i o naší planetu a záleží jim na to, aby se jejich děti měli dobře.

 

Koktejl - další články

Doporučujeme