Jemu bylo 17, jí bylo 71 let. Už 6 let jsou manželé a stále maximálně šťastní

24. května 2022·Koktejl·Redakce

Almeda a Gary. (Foto: Profimedia)

Letos slaví šestileté výročí pár, kterému nikdo příliš nefandil a jen málokdo věřil, že by jim to mohlo klapat. Věkový rozdíl je totiž celých 53 let. Dnes však slaví šestileté výročí a i přes všechny nepříjemnosti, jako obhajoba jejich vztahu a lásky před rodinou a přáteli, jsou spolu stále šťastní a vše jim klape. Informoval o tom Daily Star.

Almeda a Gary se spolu seznámili na pohřbu Almedina syna, když bylo Garymu pouhých 17 let. Už tehdy však věděl, že je na starší ženy a v té době byl čerstvě po rozchodu se ženou, které bylo 77 let. Není tedy divu, že k Almedě zahořel láskou. A ona? “Nehledala jsem mladšího muže, Gary se prostě objevil,” popsala Almeda Daily Staru s tím, že okamžitě věděla, že je to ten pravý.

Svatbu měli hned po dvou týdnech, co se spolu seznámili. Zřejmě nebyla nijak velká a honosná, protože za ni zaplatili pouhých 4 000 korun. Nemají problém mluvit o tom, jak jim to spolu klape v posteli a podle všeho jde vše jako na drátkách. “Po fyzické stránce by náš vztah nemohl být lepší,” chválí si Gary s tím, že jeho manželka je v srdci mladice a ženou jeho snů. “Věk je jen číslo,” dodává mladý muž.

I přes to, že s jejich vztahem jejich příbuzní a přátelé příliš nesouhlasili, dali jim nakonec všichni požehnání, za což jsou oba manželé velice vděčni. K nim se přidala i Garyho matka, které je 48 let. Když všichni viděli, že jde o opravdovou lásku, což dokazuje i jejich šestileté šťastné manželství, nebyl důvod, proč o jejich rozhodnutí být spolu, pochybovat.

Koktejl - další články

Doporučujeme