Kuriózní soutěž: Italská rodina dokázala známými naplnit celé letadlo a vyhrála luxusní dovolenou pro 170 lidí

18. ledna 2022·Koktejl·ČTK

Rodina z městečka Portici u Neapole zvítězila v soutěži vypsané leteckou společností Wizz Air, která loni v reklamě hledala "největší italskou rodinu", jež by dokázala zaplnit celé letadlo pro 170 cestujících. Anně Donalekové se podařilo takové množství příbuzných a přátel dát dohromady, a pro všechny tak zajistila třídenní leteckou dovolenou na ostrově Korfu.

Aerolinky Wizz Air spustily reklamu nazvanou “Létající rodina” v prosinci a lidem daly deset dní na to, aby se přihlásili, pokud dokážou přesvědčit 170 známých lidí k víkendovému leteckému výletu.

“S výsledkem jsme velmi spokojení, reklama byla od prvních chvil velice populární. Velký dík patří italským rodinám, které se s naší výzvou popasovaly,” řekl mluvčí Wizz Air András Radó. Podle něj se do soutěže zapojilo přes tři a půl tisíce lidí, jen dvěma rodinám se ale podařilo zaplnit všech 170 sedadel.

“Až do samého konce jsem nevěřila tomu, že bych mohla zvítězit. Jsem fanynka soutěží a několik jsem jich už v minulosti vyhrála. Sezvala jsem pár lidí, rozeslala pozvánky a všechny prosila, aby přesvědčili své příbuzné a přihlásili se. Totéž udělal můj jednadvacetiletý syn a když mi poslední člověk hlásil, že už se do letadla nedostane, protože je plné, řekla jsem si: ´Tak jsem to zvládla´,” popsala Donaleková. Její skupinu proto nyní čeká třídenní pobyt v hotelu na řeckém ostrově Korfu, kam poletí plně obsazeným letadlem.

Koktejl - další články

Doporučujeme