Máte doma kočku nebo psa? A už pro ně máte vybraný dárek k Vánocům? Tímhle jim rozhodně uděláte radost

28. října 2021·Koktejl·Dominika Číčelová

Ilustrační foto (Shutterstock)

I když jsou Vánoce ještě celkem daleko, minimálně už máte v hlavě nějaké nápady, koho čím letos pod stromečkem obdarovat. A mysleli jste i na své čtyřnohé kamarády? I ty totiž nějaký dárek potěší. Co jim tedy letos nadělit?

Kočka i pes  jsou ve valné většině právoplatnými rodinnými příslušníky a jako takoví si zaslouží vánoční dárek. Co by si asi zvířátka přála od Ježíška? Zaručeně jim udělá radost něco dobrého na zub a originální hračka. Dárek jim můžete i vyrobit. I když vaši snahu asi úplně neocení, za to se vy zabavíte něčím kreativním. Času na to máte ještě dost.

Co by si přál od Ježíška pes

Svému pejskovi se nejvíc zavděčíte, když mu dáte jeho oblíbenou pochoutku. A protože pytlem granulí ho asi neoslníte, poohlédněte se po nějakém psím pamlsku, jako psí čokoláda, uzené a usušené prasečí ucho, měkká tyčinka či kostička. Můžete mu i sami napéct třeba psí sušenky. A pokud mu místo dobrot chcete pořídit raději hračku, dejte mu míček, gumovou pískací slepici nebo mu vyrobte provaz na přetahování či veselou chobotničku s tenisákem. Pejskovi, který hlídá dům zvenku můžete dopřát novou parádní boudu.

Co by si přála od Ježíška kočka

I dárek pro kočičku hledejte mezi jídlem a hračkami. Buď zajděte do obchodu, kde je nepřeberné množství pochoutek pro kočky, nebo se můžete dát do výroby domácí paštičky. Kočky jsou hravé, takže nic nezkazíte chlupatou myškou na provázku, plstěnou kuličkou se šantou kočičí, za kterou se bude honit nebo zbrusu novým domečkem. A nové škrabadlo, to ji teprve potěší.

Koktejl - další články

Doporučujeme