Mějte se rády takové, jaké jste! Vzkazuje žena, která mladým dívkám ukazuje, že nafouklé břicho po jídle je normální

19. května 2021·Koktejl·Lenka Skrzeczkova

Ilustrační foto. (Zdroj: Shutterstock)

Mladá Američanka Clara Guillem (24) se rozhodla na sociální síti pustit do boje proti poruchám příjmu potravy. Chce, aby dívky měly rády svoje tělo a nestyděly se za něj. To je totiž obzvlášť v dnešní době sociálních sítích pro některé z nich velmi obtížné. Žena na Instagram přidává vždy fotografie břicha před jídlem a po něm. Věří, že tak docílí toho, aby se dívky nebály jíst. Informoval o tom server Honey Nine.

Vše to začalo příspěvkem na sociální síti TikTok. Mladá influencerka Clara Guillem tam sdílela video svého těla po jídle. Po zveřejnění byla v šoku, kolik mladých dívek jí začalo psát, že je trápí poruchy příjmů potravy. Zlomilo mi to srdce a přála jsem si alespoň zčásti těmto dívkám pomoct,” uvedla pro server influencerka.

View this post on Instagram

A post shared by Clara Guillem (@claraandherself)

Proto se rozhodla sdílet pravidelně snímky před a po jídle. Chce tímto způsobem lidem ukázat, jak se tělo během dne mění a že se nemusí jídlu bránit. Nafouklé břicho není totiž nic ošklivého a jedná se o naprosto přirozenou věc.

View this post on Instagram

A post shared by Clara Guillem (@claraandherself)

Sama nejprve řešila, zda chce své tělo veřejně vystavovat. Jako každá dívka, tak i já mám horší dny, kdy se sama sobě nelíbím a na své tělo se dívám spíše kriticky. Nejtěžší je uvěřit, že stojíte za to, mít se rádi. V minulosti jsem s tím i já měla problém, ale každý si zaslouží milovat sám sebe,” popsala serveru Clara.

Koktejl - další články

Doporučujeme