Muž chtěl nahlédnot do své duše. Proto se snažil v zoo vlézt mezi tygry

7. března 2022·Koktejl·Dominika Číčelová

Ilustrační foto (Shutterstock)

Pracovníci ostrahy zoologické zahrady v americkém Massachusetts zadrželi studenta biologie, který se chtěl dostat blíže k tygrům. Prý chtěl zjistit, jak budou kočkovité šelmy reagovat na jeho přítomnost a zároveň chtěl skrze tygří oko pohlédnout do své vlastní duše. Uvedl to New York Post.

Když Abraham, který se snažil dostat k tygrům, zjistil, že ho na místech nepřístupných veřejnosti zahlédli pracovníci zoo, dal se na útěk. Ochranka ho ovšem zadržela. U výslechu pak policii student biologie řekl, že nechtěl ublížit ani tygrům, ani sobě. Chtěl se jen dostat k těmto kočkovitým šelmám, které tak obdivuje, dostat co nejblíž.

“Byl jsem tam jako návštěvník v zoo. Nechtěl jsem nikomu ublížit. Ani tygrům, ani sobě. Zajímalo mě pouze, jak tygr zareaguje na lidskou bytost,” sdělil Abraham televizní stanici WCVB. Dále se nechal slyšet, že neměl v úmyslu dostat se až k tygrům do výběhu. “Byl jsem od nich vzdálený asi 20 metrů a mezi námi byl plot,” řekl s tím, že se chtěl zvířeti podívat z očí do očí.

“Říká se tomu oko tygra. Je to prý ta nejnebezpečnější věc, kterou můžete spatřit. Srze něj můžete nahlédnout do své duše,” snažil se milovník vysvětlit své počínání, které podle jeho vyjádření možná hodlá v budoucnu zopakovat. Za tento incident dostal 40 dolarovou pokutu, což se přibližně rovná našim 900 korunám.

Koktejl - další články

Doporučujeme