První role po porodu a hned hlavní. Veronika Arichteva se ukáže v nové detektivce podle úspěšné knihy

6. března 2022·Celebrity·Barbora Turková

Veronika Arichteva a Luboš Veselý (Zdroj: se souhlasem České televize)

Veronika Arichteva se po porodu syna Luky vrací zpět na televizní obrazovky. Od 6. března se objeví v detektivce České televize Dům na samotě. Jak se jí natáčelo a o čem nová kriminálka je? Informaci uvedl web Super.cz.

Herečka, komička, ale také máma. To je Veronika Arichteva, která má s režisérem Biserem Arichtevem syna Luku. A nyní se po porodu, opět vrací do práce, přesněji na televizní obrazovky. Od 6. března ji diváci uvidí v detektivce České televize Dům na samotě, která vychází z knihy od české autorky Michaely Klevisové.

Veronika si zahraje policistku Sylvii Sedlákovou, ostatně policistku si zahrála poprvé. „Poprvé hraji kriminalistku, poprvé jsem držela zbraň, poprvé jsem měla běhat tak, abych někoho případně chytla. Bylo to super. Dost jsem se při natáčení i zasmála,“ svěřila se herečka, pro kterou to bylo první natáčení po porodu.

View this post on Instagram

A post shared by Veronika Arichteva (@veronikaarichtev)

Jak sama přiznala, během natáčení ji stále v hlavě běželo, zda je doma všechno v pořádku. “A bylo,” smála se Veronika, která si fanouškům na instagramu “postěžovala”, že jakmile jejího syna někdo hlídá, spí i několik hodin. Zatímco je doma ona, její syn si schrupne jen chvilku. Možná i proto si do práce chodí “odpočinout”.

K roli v detektivce, jejíž režie se ujal zkušený režisér Viktor Polesný, přišla nečekaně. “Byla jsem asi tři měsíce po porodu syna a zavolala mi Magda, pravá ruka pana režiséra, jestli bych neměla zítra čas se Viktorovi přijít jenom ukázat, jak teď vypadám. Trochu jsem se lekla, po porodu se žádná ženská nechce nikde moc ukazovat. A pak jsem se lekla znova, když na kamerovkách chtěl pan režisér, abych zahrála dialogy, který jsem ale vůbec neuměla. A možná tím, že jsem víc improvizovala, než něco hrála, tak jsem tu roli dostala,“ přiznala se.

Celebrity - další články

Doporučujeme