Muž pořídil roztomilé fotografie veverek, které se usídlily za oknem jeho koupelny

20. května 2021·Koktejl·Lenka Skrzeczkova

Ilustrační foto. (Zdroj: Shutterstock)

Němci se za oknem koupelny uhnízdili noví návštěvníci. Před několika měsíci si fotograf Ludwig C. Timm všiml, že si za oknem koupelny postavily hnízdo veverky. Neváhal a připevnil na parapet malou kameru. Podařilo se mu tak zachytit roztomilé fotografie celé veverčí rodinky. Informoval o tom server The Dodo.

Nečekaní noví nájemníci se ubytovali Timmovi za oknem koupelny. Jedná se o pár veverek s mládětem. Jelikož je majitel bytu fotograf, tak situaci okamžitě využil. K hnízdu postavil malou kameru, a tak již několik měsíců své chlupaté sousedy nonstop monitoruje.

Nejprve jsem si všiml jen několika malých větviček, které ležely na parapetu. Mysleli jsme si, že je tam zafoukal vítr,” popsal Ludwig C. Timm pro server The Dodo. Později zjistil, že hnízdo si staví pár veverek.

 

Veverky se během pár měsíců rozrostly o dalšího člena, mládě. Což pro fotografa bylo velmi ohromující sledovat. Nejoblíbenějším snímkem Timma je ale ten, kde si veverky dávají odpoledního šlofíka. Měl jsem velké štěstí, že jsem mohl vyfotit spící veverky. Normálně jsou uvnitř hnízda, ale ten den bylo horko, takže spali nahoře, uvedl muž. Také dodal, že je opravdu nádherné vidět, malé veverky vyrůstat.

Koktejl - další články

Doporučujeme