Muž při koupání v moři ztratil snubní prsten. Našli ho navlečený na rybě

14. května 2021·Koktejl·Barbora Pisingerová

Foto: Shutterstock

Kuriózní případ potkal manželskou dvojici z australského Sydney. Když Nathan Reeves v lednu ztratil v moři svůj snubní prsten, v duchu se s ním už navždy rozloučil. Tento týden se ale o šperku objevily nové zprávy. Při šnorchlování ho totiž spatřila žena jménem Susan Prior - navlečený na těle ryby, která stále uniká. 

Nathan Reeves ztratil svůj snubní prsten v lednu letošního roku v moři u ostrova Norfolk na východě od Austrálie. Podobná nehoda postihla už mnohé jiné, a jen málokomu se podaří ztracenou věc ještě někdy spatřit. Nathan se ale částečně stal jedním z nich.

Žena jménem Susan Prior totiž při šnorchlování spatřila zajímavý úkaz – Reevesův prsten navlečený na těle drobné ryby. Uvězněného živočicha se jí podařilo vyfotit a snímky pak umístila na sociální sítě. Jak uvedla pro australský Daily Mail, osud ryby ji velmi rozesmutnil. Aby ale mohla být osvobozena, muselo by se nejprve podařit ji odchytit. A to se stále ještě nestalo.

Posted by News of the hour on Tuesday, May 11, 2021

Závod s časem

“Ryba zatím vypadá v pořádku, ale jak bude růst, prsten se jí bude zařezávat do těla,”popsala Prior, proč je situaci potřeba řešit co nejdříve. “Prsten může být odstraněn jedině tak, že se ryba chytne a kroužek z ní jemně stáhne,” uvedla.

 

Posted by News of the hour on Tuesday, May 11, 2021

 

Reevesova manželka Suzie Quintal ztrátu prstenu nepozorného manžela prý už mnohokrát předvídala. “Vždycky mu říkám, aby si ho sundal, než si jde zaplavat. Ztratil ho den před naším druhým výročím,” posteskla si.

Žena nyní doufá, že se rybu co nejdříve podaří odchytit a z jejího sevření zachránit. “Mého manžela to nijak neznepokojuje, nechápe, proč je kolem toho takový humbuk. Já se prostě bojím o tu chudinku rybičku,” svěřila se.

 

Posted by News of the hour on Tuesday, May 11, 2021

 


Koktejl - další články

Doporučujeme