Muži touží po dokonalé Emily Pellegrini. Modelka je dílem umělé inteligence

9. ledna 2024·Koktejl·Redakce

Emily Pellegrini. (Foto: instagram E. Pellegrini)

V říši instagramu se objevila nová influencerka, která vyniká dokonalou postavou a dlouhými hnědými vlasy. Emily Pellegrini v posledních měsících přitáhla pozornost fotbalistů, bojovníků MMA i miliardářů. Bohužel záhy přišla studená sprcha. Modelku stvořila umělá inteligence (AI), a tak si o téhle krásce může pánské zastoupení nechat leda tak zdát. Informoval o tom server Marca.

Účet půvabné Emily Pellegrini se na instagramu objevil zhruba před čtyřmi měsíci. Za tu dobu stihl účet nasbírat přes 200 tisíc sledujících, a to zejména díky svým působivým fotografiím a videům, na kterých vypadá žena neuvěřitelně sexy.

View this post on Instagram

A post shared by Emily Pellegrini (@emilypellegrini)

Pod příspěvky se to hemží samými pochvalnými komentáři či pozvánkami na rande od různých obdivovatelů. Mezi nimi byli i fotbalové či MMA hvězdy nebo miliardáři. Na sociální síti Fanvue za necelých šest týdnů stihla vydělat téměř 10 000 dolarů, tedy v přepočtu čtvrt milionu korun.

Na rande? Leda ve snu

Bohužel nyní přišel nečekaný zvrat. Fotografie a videa, která jsou neskutečně realistická a hlavně samotnou Emily má na svědomí AI. Světu to oznámil sám tvůrce před startem veletrhu CES 2024, který se koná v americkém Las Vegas. Zeptal jsem se ChatGPT, jak vypadá vysněná dívka průměrného muže? Odpověď byla jednoznačná – má mít dlouhé hnědé vlasy a dlouhé nohy. Vytvořil jsem ji s využitím AI přesně tak, jak bylo řečeno,” uvedl pro server Marca tvůrce, který chtěl zůstat v anonymitě.

Díky úspěchu se rozhodl tvůrce stvořit Emily i sestru, která dostala jméno Fiona. A tím rozhodně nekončí. Mám v plánu uvést na trh i třetí a čtvrtý model, ale určitě to nebude v dohledné době… Třetí dívka bude určutě zrzka,”  vzkázal fanouškům AI modelek.

Koktejl - další články

Doporučujeme