Mysleli si, že na hladině plave mrtvola. Přivolaní záchranáři zjistili, že se jedná o velmi realistickou sexuální hračku

25. června 2021·Koktejl·Lenka Skrzeczkova

Ilustrační foto. (Zdroj: Shutterstock)

Záchranné složky vyjeli v Japonsku ve městě Hančinohe k případu plovoucí mrtvoly na hladině. Po příjezdu zjistili, že se jedná o planý poplach. Na hladině totiž plavala jen příliš realistická figurína. Informoval o tom Daily Mail.

Celému incidentu přihlížela japonská youtuberka Tanaka Natsukiová.Zdá se, že se někdo spletl a zavolal záchranáře. Panna byla zdárně zachráněna,” napsala na sociální síť.  Je to samozřejmě legrační, ne však pro záchranné služby. Likvidujte svůj odpad řádně,” řekl serveru jeden z tamních přihlížejících.

Není se ale čemu divit, že místní zavolali záchranáře. Ze snímku, na kterém je figurína ve vodě, to vážně vypadá, že jde o lidské tělo. Podle deníku Daily Mail se jedná o typ figuríny Dutch Wife, která působí velmi realisticky. Má například nastavitelné prsty, odnímatelnou hlavu nebo genitálie. Cena jedné takové sexuální hračky se v Japonsku pohybuje okolo 180 000 korun.

Dokonce pro panny tohoto typu zřídili pohřební službu. “S tímto podnikáním jsem začala, protože jsem cítila, že je to potřeba,” řekla zakladatelka služby Leiya Aratao. Ne každý majitel, který si k ní vybuduje silný intimní vztah, chce svou vysloužilou společnici hodit do popelnice. Existuje spousta těch, kteří je milují, jako kdyby byly skutečnými členy jejich rodiny,” dodala. Firma vám tak zajistí kompletní důstojné rozloučení i s ceremoniálem.

Koktejl - další články

Doporučujeme