Seniorka má 90 vnoučat. Teď se dočkala prvního praprapravnoučete

23. června 2021·Koktejl·Lenka Skrzeczkova

Ilustrační foto. (Zdroj: Shutterstock)

Svého prvního praprapravnoučete se dočkala 86letá důchodkyně ze Skotska. Mary Marshall má rodinu, která se rozrůstá přes šest generací. Je tak jedna z mála ve Velké Británii. Informoval o tom deník Express.

Mary Marshall je 86 let a je nejstarší členkou rodiny. Narodila se čtyři roky před začátkem druhé světové války. Během života se jí narodilo osm dětí a neuvěřitelných 90 vnoučat. Všechny ženy měly první dítě ve velmi mladém věku. Nejčastěji okolo 18 roku.

Například nejstarší dcera Rose Thorburn, které je 68 let, má čtyři děti. Vnučce Chyrel Borthwickové je 50 let. V roce 1985 se Chyrel narodila Carrie, které je dnes 35 let a má také čtyři děti.

Právě sedmnáctiletá dcera Carrie Toni-Leigh Aitken 25. května porodila dceru Nyly, díky které se Mary stala jedinou prapraprababičkou ve Skotsku.

Zajímavostí je, že všechny matky pocházejí z jedné strany rodiny a všechny až na novopečenou maminku pracovaly nebo pracují jako ošetřovatelky. Všechny bydlí buď v Edinburghu nebo v jeho nejbližším okolí, díky čemuž se mohou snadno a často navštěvovat.

Vzhledem k velikosti rodiny paní Masrhallová nemusí každému členu kupovat narozeninový a vánoční dárek. Jen nákupy by totiž strávila nejméně půl roku. Jsem šťastná žena, abych k vám byla upřímná. Je skvělé mít tak velkou rodinu. Vždy je tu někdo, kdo se o vás postará. Jsem neuvěřitelně šťastná,” řekla novopečená prapraprababička serveru.

Koktejl - další články

Doporučujeme