Na toto kočka z Nového Zélandu jen tak nezapomene. Lachtan se vloudil do domu a zabral pohovku

22. srpna 2022·Koktejl·Redakce

Ilustrační foto. (Zdroj: Shutterstock)

Měl to být pohodový den, jako každý jiný. Bohužel rodina Rossových a jejich kočka, kteří bydlí na Novém Zélandu, netušili, že k nim dorazí nezvaný host, mladý lachtan. Ten po vpádu kočičími dvířky, nejen že vystrašil chlupatého mazlíčka, ale na pár hodin se uvelebil na gauči. Informoval o tom zahraniční server The Guardian.

Jako každé ráno se Jenn Ross vydala časně ráno do posilovny. Když nastupovala do auta slyšela zvuk podobný štěkotu psa, ale v ten moment si myslela, že je to něčí chlupáč ze sousedství. Když se vrátila kolem sedmé ráno domů, neveřila vlastním očím.

V domě našla malého roztomilého lachtana, který byl pohodlně uveleben na jejich pohovce. Rozhodla se nejprve vzbudit děti, aby se na “nového” mazlíčka podívaly. Ty mu daly jméno Oscar.

Naštěstí se Jenn podařilo lachtana vylákat ven předními dveřmi a do zahrady, odkud ho zaměstnanci pro ochranu přirody dopravili zpět do moře. “Vtipné na tom je, že tohle byla jedinečná nečekaná situace, během které by se hodilo mít doma mořského biologa. Propásl jsem svou příležitost zazářit,” uvedl serveru Phil Ross, který je právě mořským biologem.

Největší trauma však měla z nečekaného návštěvníka kočka Coco. V momentě, kdy lachtana spatřila, utekla ke sousedům. Když se pak vrátila domů, odmítla vejít do přízemí, kde Oscar během návštěvy pobýval.

Koktejl - další články

Doporučujeme