Naštvaní novomanželé se rozhodli potrestat nevychované hosty

5. září 2021·Koktejl·Dominika Číčelová

Ilustrační foto (Shutterstock)

Všichni víme, že svatby stojí majlant. A když vám někdo z hostů potvrdí účast, vy za něj zaplatíte veškeré náklady a on se pak bez omluvy neukáže, zvedne vám to mandle. Server New York Post uvedl, že novomanželský pár ze Chicaga se rozhodl, že jejich neomalenost nenechají jen tak. A proto poslali nezúčastněným hostům účet na 240 dolarů.

Novomanželé Doug Simmons a Dedra McGeeová z amerického Chicaga pozvali na svou svatbu několik lidí. Vzhledem k tomu, že se svatba konala na Jamajce, tedy v jiném státě, byla příprava jak finančně, tak i organizačně náročná. Z potvrzených svatebních hostů se však nedostavili všichni.

Ptali jsme se čtyřikrát. ‘Přijdete? Uděláte si čas?’ Neustále opakovali, že ano. Za Jamajku, kde se svatba konala, jsme museli zaplatit předem,” vysvětlil Simmons s tím, že organizace svatby byla s ohledem na její konání v jiné zemi složitější.

Nikdo se mi neozval, neposlal zprávu. Pokud mi člověk řekne, že to nezvládne, pochopím to. Ale neříct nic a nechat mě zaplatit za tebe a tvůj doprovod? Beru si to osobně,” dodal.

Doug a Debra se rozhodli, že to jen tak nenechají. Rozhodli se jim poslat účet na částku, kterou za ně zbytečně zaplatili. „Posílám Vám tuto fakturu, protože jste potvrdili účast na svatební hostině. Tuto částku nám dlužíte, protože jste nám předem neoznámili, že se nedostavíte. Můžete platit prostřednictvím Zelle či PayPalu. Kontaktujte nás a dejte nám vědět, jaký způsob platby Vám vyhovuje. Děkujeme,” píše se v účtu, který je pro dvojici nezúčastněných hostů vyčíslen na 240 dolarů (přes pět tisíc korun).

Účet ve skutečnosti prý nikdy neposlali ani poslat nechtěli. Pouze chtěli poukázat na opravdu nevhodné chování, které je velice mrzelo. Díky příspěvku na sociálních sítích si dotyční uvědomili chybu a novomanželům se následně omluvili.

Koktejl - další články

Doporučujeme