Opravdu bizarní zkušenost! Po jakém zážitku přestal Ozzy Osbourne brát LSD?

26. srpna 2022·Koktejl·Marek Blažíček

LOS ANGELES, CALIFORNIA – JANUARY 26: Ozzy Osbourne attends the 62nd Annual GRAMMY Awards at STAPLES Center on January 26, 2020 in Los Angeles, California. (Photo by Frazer Harrison/Getty Images for The Recording Academy)

Zpěvák Ozzy Osbourne v nedávném rozhovoru prozradil důvod, proč přestal brát LSD. Jaký zážitek přiměl známého bouřliváka, aby s halucinogeny přestal?

Zpěvák Ozzy Osbourne se v nedávném rozhovoru Classick Rock pochlubil docela divokou historkou, kterou vysvětlil, proč přestal brát LSD.

„V té době bylo v Americe populární přimíchávat si LSD do pití, ale mně to bylo jedno. Polykal jsem hrsti plné papírů. Přestal jsem s tím až ve chvíli, kdy jsem se vrátil do Anglie,“ začal Ozzy Osbourne a vysvětlil: „Vzal jsem si deset papírků LSD a pak jsem se šel projít do pole. Skončilo to tak, že jsem tam asi hodinu stál a mluvil s jedním koněm. Nakonec se kůň otočil a poslal mě do prd*le.“

Možná by měl Ozzy dotyčnému koni poděkovat. Těžko říct, co by se s ním stalo, kdyby v konzumaci halucinogenů pokračoval.

Koktejl - další články

Doporučujeme