Ovčáček vyměnil Zemana. Žít teď bude pro někoho jiného

7. listopadu 2022·Koktejl·Redakce

Jiří Ovčáček. (Foto: Profimedia)

S končícím Milošem Zemanem jako prezidentem si pravděpodobně jeho mluvčí Jiří Ovčáček kladl otázku, co bude nyní se svým životem dělat. Rozhodl se pro veliký krok. Podle informací Blesku se oženil s Ukrajinkou, se kterou se zná od jara tohoto roku.

“Byl to obřad v úzkém kruhu nejbližších přátel,” prozradil Blesku zdroj blízký Hradu, který si ale nepřál být jmenován. Když se redaktoři Blesku snažili kontaktovat samotného Jiřího Ovčáčka, nezvedal mobil, ani neodpovídal na zprávy. Prezident republiky Miloš Zeman prý o sňatku věděl a svého mluvčího v tomto kroku podporoval.

Momentálně by měl být podle Blesku na dovolené na svatební cestě někde v Česku. Jeho nová manželka je údajně z Ukrajiny a seznámit se měli ve chvíli, kdy jí Ovčáček v rámci humanitární pomoci nabídl ubytování. S novou manželkou mu přibyl i nevlastní syn v předškolním věku.

Je-li tomu skutečně tak, jak píše Blesk, Jiřímu Ovčáčkovi a jeho nové manželce gratulujeme a přejeme hodně štěstí. Je vidět, že i během nešťastné války můžou dva lidé zahořet láskou.

Koktejl - další články

Doporučujeme