Pejsek se v zoo rozhodl podívat se na gorily zblízka. Těm se to moc nelíbilo

21. června 2022·Koktejl·Redakce

Ilustrační foto. (Zdroj: Shutterstock)

Čas od času se najde nějaký hloupý člověk, který nedbá na odůvodněná nařízení a vleze v zoo tam, kam nemá. Často to pak končí katastroficky, protože nařízení a určitá vzdálenost od výběhů jsou dané z nějakého důvodu, především toho bezpečnostního. V zoo v San Diegu se k takovému činu odhodlal pes, který vběhl do výběhu ke gorilám. Jak to dopadlo? O tom informuje agentura AP.

Ryan Judson zveřejnil na internetu video ze Safari parku v americkém San Diegu. Na něm zachytil psa, který vběhl do gorilího výběhu. Těm se to samozřejmě moc nelíbilo a snažili se psa zastrašit a dohonit. Na videu jsou slyšet vystrašení a rozhořčení návštěvníci parku, kteří celému incidentu přihlíželi.

“Čí je to pes?”, “To tady nikdo nepracuje?” Rozčilovali se znepokojení přihlížející. Až po nějaké chvíli pracovníci zoo expozici uzavřeli a návštěvníky vyvedli ven. “Začali tam pobíhat s vysílačkami a odvedli nás pryč. Pes byl evidentně vyděšený a gorily naštvané,” uvedl Judson pro agenturu AP.

Ukázalo se, že pes je patrně tulák. Neměl čip a žádný majitel se k němu nehlásil. Vše naštěstí nakonec dopadlo dobře a opice zaběhnutému pejskovi neublížily.

Koktejl - další články

Doporučujeme