Prosincový horoskop: Raci si budou užívat Vánoce, Vodnáři budou mít za úkol odpočinek

1. prosince 2021·Koktejl·Barbora Turková

Ilustrační foto (Zdroj: Shutterstock)

Je tu první den posledního měsíce roku 2021. Prosinec uzavře letošní rok. Víte, co vás čeká v lásce, v práci nebo v oblasti peněz? Jak si užijete poslední dny roku? Na to vám odpoví horoskop od Extra.cz.

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Tak dlouho jste po nějaké věci toužili, že když přišla, nedokážete ocenit ji i sami sebe. Vždyť vy jste dobří, vy jste to zvládli a dokázali. Občas zapomínáte, jak důležití jste pro život hlavně vy sami sobě. Rozhodně vás ale potěší více času s rodinou a přáteli.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Během vánočního shonu by vás mohl přepadnout nedostatek financí. Zkuste se ale vyvarovat tomu, že si na dárky budete půjčovat, to raději zvolte levnější varianty. Vy ale máte pocit, že musíte všem koupit ty nejdražší dárky, abyste ukázali, jak ty dotyčné máte rádi. Copak nevíte, že penězi se láska neukazuje?

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Nálady se vám střídají jak na běžícím páse. Zřejmě jste v posledních dnech sklouzli k tomu, že na sociálních sítích ukazujete svůj dokonalý život. Ten má ale k dokonalosti hodně daleko. Zkuste si Vánoce užít bez telefonu a být jen ve společnosti svých přátel a rodiny.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Vánoce jsou pro váš každý rok stres a nakupování dárků přímo nesnášíte. Zkuste to tenhle rok udělat jinak. Užijte si svařák, upečte si cukroví, které máte nejraději a užívejte si pohádky a rodinnou pohodu. Rozhodně není žádná hanba ležet celý advent pod dekou a vyhrabat se z ní až na nový rok. A když vás celodenní ležení přestane bavit, vyražte ven na procházky.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Většina okolo vás už zpomaluje a chystá se na to, že stráví svátky s rodinou. Ale vy jste paradoxně v tomhle období v práci nejvíce. Je totiž možné, že se blíží povýšení, které by mohlo přijít už na začátku nového roku. Nebo si brousíte místo v  nové práci? I to je možné.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Už to nemáte na kdy odložit. Je potřeba s vaším partnerem vyřešit vaše rodinné finance. Zkuste před koncem roku uzavřít i všechny spory a mít ve vztahu čistý štít. Nezapomeňte, že to byl právě váš partner, kdo za vámi vždycky stál a podporoval vás. Ani jeden z vás si nezaslouží tichou domácnost o Vánocích.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Oči vám padají únavou a vy máte stejně pocit, že tolik druhů cukroví stejně nemůžete zvládnout. Zamyslete se nad tím, že nemusíte mít dvanáct druhů cukroví a geniálně vygruntovaný dům či byt. Je totiž možné, že byste jinak Vánoce mohli strávit nemocní a neužili byste si ten jedinečný dárek, který pod stromečkem najdete.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Práce pro vás bude brnkačkou, nic vás zkrátka nemůže rozházet. Dejte si ale pozor na dárky, s těmi máte vždycky problém. Nemusíte ale utratit všechny úspory a pak jen litovat, že jste se nedrželi a že musíte začít znova šetřit. Není vaše povinnost kupovat to nejdražší. Navíc je možné, že pod stromečkem nenajdete jen hmotné věci, ale třeba i lásku.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

V prosinci máte poslední měsíc před jednou velkou změnou, která vás čeká na začátku roku a o které hvězdy mluví už nějakou dobu. Zřejmě to ale ve vašem život bude znamenat opravdu velký zlom. Život snů už ale není daleko, jen se během Vánoce musíte ještě jednou pro něco rozhodnout.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Pokud sami sebe přestanete tlačit do situacích, ve kterých nechcete být, uděláte mnohem lépe. Vy sice zvládnete všechno, ale nemusíte na sebe vytvářet zbytečný tlak. Nebojte se ale říct si o pomoc nebo úkoly převelet na někoho jiného. Dejte si ale pozor na to, co komu říkáte. Je možné, že někdo bude chtít vyzradit vaše tajemství.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Poslední měsíc tohoto roku vás rozhodně nenechá chladnými. Zažijete mírné otřesy, a to hlavně v práci. Nakonec ale budete velmi mile překvapeni, jak všechno dobře dopadne. Nezapomeňte si užít vánoční atmosféru a pořádně si odpočiňte. Příští rok bude jízda.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Dejte si pozor na to, jak jednáte ve vztahové oblasti. Můžete totiž ohrožovat své pracovní místo, protože spustit se s kýmkoliv z kolegů není vždycky dobrý nápad. A v tomto případě to vůbec není dobře. Pozor na závistivé kolegy, kteří vás budou chtít pošpinit.

 

Koktejl - další články

Doporučujeme