Prý to přehnal: Manželka Willa Smithe si údajně myslí, že facka jejího muže na Oscarech byla nemístná

7. dubna 2022·Koktejl·Marek Blažíček

BEVERLY HILLS, CALIFORNIA – MARCH 27: Jada Pinkett Smith attends the 2022 Vanity Fair Oscar Party hosted by Radhika Jones at Wallis Annenberg Center for the Performing Arts on March 27, 2022 in Beverly Hills, California. (Photo by Rich Fury/VF22/Getty Images for Vanity Fair)

Jada Pinkett Smith si prý myslí, že facka jejího muže na letošním předáváním Oscarů, kterou udělil Chrisi Rockovi, byla nepřiměřená. Zároveň se na něj však nezlobí.

Jada Pinkett Smith se údajně měla vyjádřit k facce, kterou Will Smith dal Chrisi Rockovi kvůli tomu, že si dělal legraci právě z jeho manželky. Ta si však prý myslí, že manželova reakce byla přehnaná, ale nezlobí se na něj.

„Byl to právě Smith, kdo zareagoval přehnaně. A to vědí oba. Jada není z těch žen, které potřebují ochranu. Je to silná žena a ve svých ‚bitvách’ dokáže bojovat i sama,“ uvedl pro americanpost.news její blízký zdroj.

Will Smith se za své chování později omluvil: „Rád bych se veřejně omluvil, byl jsem mimo a udělal jsem chybu. Stydím se za své činy. Ve světě lásky a laskavosti není místo pro násilí,“  uvedl. Zatím není známé, jakých rozměrů budou mít důsledky Smithova chování na jeho kariéru.

Koktejl - další články

Doporučujeme