Půlkilové kotě způsobilo v ložnici neuvěřitelnou spoušť

5. září 2021·Koktejl·Lenka Skrzeczkova

Ilustrační foto. (Zdroj: Shutterstock)

Taylor Nelson měl zrovna pracovní schůzku přes platformu Zoom, když v tom uslyšel, jak po domě někdo šíleně běhá a náledně se z ložnice ozvala velká rána. Kočka Spike to být nemohla, protože ležela klidně ve svém pelíšku, ale její kotě Faye s ní nebylo. Po příchodu do pokoje se pak nestačil divit, jakou spoušť půlkilové koťátko způsobilo.

Pamatuji si, jak jsem si během schůzky říkal. Páni, teď se to kotě opravdu baví,” popsal Taylor pro server The Dodo, když zjistil, že Faye běhá po domě jako neřízená střela. Snažil se soustředit na setkání, nešlo to, protože najednou uslyšel ze své ložnice obrovský rachot.

V ten moment se probrala i kočka Spike, která celou dobu spala v pelíšku vedle jeho pracovního stolu. Oba se na sebe podívali s výrazem v očích Ach, bože, co se stalo?! Oběma bylo rázem jasné, že kotě něco provedlo.

Nejprve si myslel, že Faye shodila jen rostliny z okenního parapetu, což dělají jeho mazlíčci denně. Bohužel se mýlil. Když vešel do ložnice, byl v šoku. Srazila pár rostlin, jak jsem předpokládal, ale také se jí nějak podařilo převrhnout třicetipalcovou televizi,” popsal pro server. Nevěřil jsem, že to mohlo způsobit to malé půlkilové kotě, kdyby na mě nekoukalo zpod postele s ustrašeným výrazem,” dodal.

Když se Nelson pustil do úklidu, doufal, že televize pád přežila. K jeho smůle byla rozbitá a již nepoužitelná. Jediné, co se dalo zachránit byly rostliny. Kotě po chvíli vylezlo z pod postele a tvářilo se, že absolutně nětuší, kdo za pohromou stojí. Rozhodně vědělo, že je vinné, ale snažilo se chovat jakoby nic,” doplnil Taylor. Nakonec se celé situaci smál a na kotě se rozhodně nezlobil. Doteď ale nechápe, jak mohla tak malá kočka udělat tak veliký nepořadek.

Koktejl - další články

Doporučujeme