Půltunové sestry: Jedna ze slavné dvojky čeká po zhubnutí již druhého syna

4. února 2022·Koktejl·Redakce

Amy a Tammy Slaton (Profimedia)

Sestry Amy a Tammy se proslavily díky americké reality show, jejíž název by se dal přeložit jako Půltunové sestry. Před zahájením hubnoucího procesu pomocí pořadu totiž dohromady vážily neuvěřitelných 498 kilo. Mladší a "hubenější" z nich nyní oznámila, že je těhotná. Se svým manželem čeká už druhé dítě. S informacemi přišel web Super.cz.

Amy Slaton před zhubnutím vážila 181 kilo. A přitom byla ta lehčí než její starší sestra, která začínala na váze 317 kilo. Díky pořadu se oběma podařilo zhubnout. Amy nyní váží 122 kilo a její sestra asi 286. Amy by ráda zhubla minimálně ještě 50 kilogramů, aby se mohla plně starat o své dva syny, nyní ale řeší jiný problém, a tím je povislá kůže, která ji skutečně trápí.

Byla jsem víc sebevědomá, když jsem vážila skoro 200 kilo. Ale měla jsem také spoustu zdravotních problémů. Teď, se vší tou povislou kůží, mám pocit, že mě lidé sledují a odsuzují víc,” přiznala Amy, která čeká se svým manželem druhého syna.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Amy Halterman (@amyslaton_halterman)

Prvním jejich dítětem je roční syn Gage, který se prý už teď projevuje jako velký jedlík a jeho máma má o něj starost. Byla by nerada, aby dopadl jako ona sama. “Můj syn je můj celý svět a chci pro něj to nejlepší. Nechci, aby měl problémy s váhou jako já a Tammy. Chci, aby byl normální, zdravý,” nechala se slyšet.

Koktejl - další články

Doporučujeme