Rozmyslel si svůj úlovek? Zloděj zahodil máslo za 1 500 korun, sýr si nechal

5. června 2022·Koktejl·Redakce

Ilustrační foto (Zdroj: Shutterstock)

Pardubický zloděj má na svém kontě opravdu zajímavý úlovek. Z obchodního domu ukradl desítky kostek másla. Jenže se sedmi a půl kily se utíká opravdu hodně těžko. Svůj lup tak musel na parkovišti odhodit. Informaci uvedl server idnes.cz.

Dnešní ceny potravin stoupají opravdu hodně vysoko, a tak se není čemu divit, že zloděj z Pardubic se rozhodl, že si máslo a sýr získá po svém. A to ne úplně legální cestou, ale že je ukradne. Hodnota másla byla 1 500 korun, jenže se sedmi a půl kily se utíká těžko. Proto zloděj máslo při útěku nechal na parkovišti.

Podařilo se mu utéct ještě před příjezdem hlídky, ale tím kuriózní příběh nekončí. „Strážnici na základě kamerových záznamů poznali starého známého podezřelého. Tuto informaci předali policistům ke spisovému materiálu,“ řekl mluvčí pardubické Městské policie Jiří Sejkora. Strážníci pak vyrazili k další krádeži, která měla podobné spojitosti. V jedné prodejně zmizely sýry za čtyři tisíce korun.

Tady pachatel utekl dokonce už den předtím, ale jeho podoba na kamerách se zachovala. Nepřekvapivě v něm poznali toho samého pachatele,“ komentoval Sejkora. Pracovníci prodejny byli poučeni, kterému policejní oddělení tuto krádež oznámit. Pro příště už vědí, na koho si dát pozor.

Koktejl - další články

Doporučujeme