Rus chtěl obrovské svaly. Aplikoval si několik let do paží olej, teď svého rozhodnutí lituje

10. března 2021·Koktejl·Lenka Skrzeczkova

Kirill Tereshin (Foro: Instagram kirill_tereshin_ruki_bazuki)

Mladý Rus Kirill Tereshin si od svých 20 let vpichoval do paží olej. Sice má ve 24 letech svaly jako proslulý Pepek námořník, svého činu ale velmi lituje. Musí totiž podstoupit sérií operací, kde mu lékaři odeberou odumřelou tkáň a vyčistí cévy. Informoval o tom server Super.cz.

“Je mi teprve 24 a můj imunitní systém zánět zatím zvládá, ale nevím, co bude dál,” posal Tereshin. Lékaři ho v minulosti varovali, že se mu tímto způsobem paže zanítí, Rus ale na jejich rady nedal. Do každé paže si za ty roky nalil tři litry oleje. “Mám velký strach. Ale na to jsem měl myslet dřív, vím to. Je to jen moje vina,” kají se mladík.

Pokud by operace nepodstoupil, tak by mu do budoucna hrozila ztráta citu v rukou a nejen to. “Všechno musí ven, zároveň musíme zachránit žíly, nervy a funkce končetin,” uvádí lékař Dmitry Melnikov.

View this post on Instagram

A post shared by Кирилл Терешин – Руки Базуки (@kirill_tereshin_ruki_bazuki)

Bohužel není to poprvé, co lékař operuje něco tak neobvyklého. “Už jsme viděli petrolej vpravený do prsou, zadků i jiných částí ženského těla. Varujeme, že je to extrémně nebezpečné,” popisuje lékař. Přesto někteří jedinci jsou schopni pro “krásu” udělat cokoli, i když to ohrožuje jejich zdraví.

Koktejl - další články

Doporučujeme