Tohle se jí moc nepovedlo. Chtěla vypadat jako Marilyn Monroe. Do té má ale hodně daleko

14. října 2022·Koktejl·Redakce

Marilyn Monroe. (Zdroj: Profimedia)

Britka Dolly Smith chtěla vypadat jako Marilyn Monroe. Kdo by taky nechtěl, že? Utratila tedy spousty liber a podstoupila několik plastických operací. Vzhledu ikony z 50. let se ale ani nepřiblížila. Je z ní silikonová kreatura. Informoval o tom Daily Mail.

10 tisíc liber vysolila Dolly za to, aby vypadala jako Marilyn Monroe. Jenže si nejsme jistí, zda ona sama nebo její plastický chirurg přesně vědí, o koho se vlastně jedná. Její vzhled po všech plastikách totiž milenku prezidenta Kennedyho nepřipomíná ani náhodou.

View this post on Instagram

A post shared by DITZY DOLLY (@plasticdollymix)

Dolly připomíná spíše parodii na porno herečku než slavnou krásku. V rozhovoru pro Daily Mail prozradila, že se jí zdá, jako by se jí od té doby, co změnila svůj vzhled, ostatní ženy vyhýbaly. “Zjistila jsem, že mě ženy neustále odsuzují. Úmyslně mě nazývají děvkou a courou,” prozradila Britka. Podle toho, co sama říká, se zdá, že je s výsledkem proměny spokojená a skutečně se cítí být Marilyn.

“To všechno ve společnosti, v níž naši předkové bojovali za to, abychom my ženy měly právo volit a být tím, kým chceme být. Doufám, že má volba, stát se tím, kým chci být, bude oceněna,” říká Dolly a poukazuje na urážky, kterými ji jiní častují. Na svém instagramu ráda ukazuje rozdíl před a po. Tedy to, jak se z nenápadné pěkné brunetky stala prsatá blondýna s kačeřími rty.

Koktejl - další články

Doporučujeme