Z Kena se stala Barbie. Prý se konečně našla a je šťastná

9. října 2021·Koktejl·Dominika Číčelová

Rodrigo Alves (Foto Shutterstock)

Jessica Alvesová je další živá Barbie a o plastických operacích ví víc, než dost. Na rozdíl od jiných plastikových holek, které jsou takto označovány, však změnila nejen svůj vzhled, ale také svoje pohlaví. Dřív ji svět znal jako živého Kena. S informacemi přišel deník Blesk.

Tak dlouho se hledala, až se našla. Jessica Alvesová už tolikrát změnila svůj vzhled, že by nejspíš nepoznala ani sama sebe, kdyby se teď viděla jako malá holka. Tedy pradon… malý kluk. Jedna z plastických operací se totiž týkala i jejího pohlaví. Dříve ji totiž všichni znali jako živého Kena Rodrigo Alvese.

 

View this post on Instagram

 

Příspěvek sdílený Jessica Alves (@jessicaalvesuk)

V minulosti již podstoupila desítky plastických operací, během kterých si nechala například odstranit několik žeber, implantovat výplně pozadí nebo nechat vytvořit umělý „pekáč buchet“ na břiše. Pak ale přišla velká změna a Jessica celému světu oznámila, že je vlastně ženou. S nesouladem mezi tělem a duší se prý dlouhé roky prala a trápila, pak si ale všechno konečně přiznala a rozhodla se žít svobodně.

 

View this post on Instagram

 

Příspěvek sdílený Jessica Alves (@jessicaalvesuk)

V ženském těle se Jessica podle svých slov cítí tak šťastně jako nikdy předtím. Své sledující na instagramu zásobuje videi a fotkami, kde ráda ukazuje svoje draze zaplacené křivky. Před týdnem se například pochlubila videem, na kterém v bílých krajkových kalhotkách roztahuje nohy a odhaluje tak, že po jejích mužských partiích už není ani stopy. V neděli zase provokovala fanoušky v rudém spodním prádle s podvazkovým pásem.

 

View this post on Instagram

 

Příspěvek sdílený Jessica Alves (@jessicaalvesuk)

Koktejl - další články

Doporučujeme