Začala se natáčet další éra Ordinace. Na koho se v nové sezóně můžete těšit?

15. července 2021·Koktejl·Lenka Skrzeczkova

Herci při natáčení seriálu Ordinace. (Foto: se svolením Dana Morávková)

Padla první klapka pokračování oblíbeného seriálu Ordinace v růžové zahradě 2. Na place se sešly známé tváře, přesto někteří herci si už v seriálu nezahrají. Kdo odešel a na koho se v nových dílech můžete těšit? Mrkněte se!

Premiéra nových dílů Ordinace doslova klepe na dveře. Po velkolepém finále, kdy se počítalo s tím, že se seriál nadobro odmlčí přichází informace o tom, že se začalo znovu natáčet. Diváci se tak mohou opět těšit na své oblíbené tváře. “Mohou se těšit například na Petra Rychlého jako Čestmíra Mázla, Zlatu AdamovskouPetra Štěpánka jako manželé Valšíkovy, Ivanu Jirešovou jako barmanku Lucii a na Mariku Šopovskou jako oblíbenou Bibi a další,” uvedla pro portál Nova Plus kreativní producentka Simona Matásková.

View this post on Instagram

A post shared by Dana Morávková (@danamoravkovaofficial)

Bohužel s jednou postavou se tvůrci museli rozloučit. Herečka Martina Randová alias Heluš se už v Ordinaci neukáže. Odešlahrát do Ulice,” dodala producentka. Jinak se v nové éře seriálu, který se bude vysílat na Voyo, objeví kompletní herecké obsazení z posledních sezón.

View this post on Instagram

A post shared by Martina Randova (@martina.randova_off)

Nebudou chybět ani nové tváře. “Do děje vstoupí i další postavy, z nichž tu nejvýraznější hraje velmi talentovaná Sarah Haváčová, divákům Novy dobře známá ze seriálu Profesor T. Shodou okolností se Sarah tak již podruhé objeví ve stejném seriálu jako Pavel Řezníček,” řekla Matásková.

View this post on Instagram

A post shared by Sarah Haváčová (@sarahhavacova)

Koktejl - další články

Doporučujeme