Žena přežila netradiční autonehodu. Čelním sklem jí proletěla želva, která ji zasáhla do hlavy

26. dubna 2021·Koktejl·Lenka Skrzeczkova

Ilustrační foto. (Zdroj: Shutterstock)

Pokud jste si mysleli, že už jste viděli všechno, tak jste se rozhodně mýlili. Velmi netradiční, ale traumatický zážitek má za sebou jednasedmdesátiletá žena, kterou při jízdě autem zasála do hlavy želva. Ta jí během jízdy proletěla čelním sklem. Informoval o tom deník Daytona Beach News-Journal. 

Žena jela autem po floridské dálnici společně se svou dcerou nedaleko města Port Orange. Z nenadání jim čelním sklem proletěl pevný předmět, který seniorku na sedadle spolujezdce, udeřil do hlavy.

V ten moment dcera vozidlo okamžitě zastavila a byla v šoku, že jí na palubové desce ležela želva. Nejprve si policie po volání na tísňovou linku myslela, že si žena dělá legraci. Želva, skutečná želva,” popisovala dcera, která se snažila pomoci své otřesené matce.

 

A turtle crashed through the windshield of a vehicle on Interstate 95 near Port Orange, Florida, on Wednesday morning,…

Posted by 93.3 WBZD – Classic Hits on Thursday, April 22, 2021

 

Seniorka utrpěla naštěstí jen ránu na hlavě, ze které ji teklo mnoho krve. Želva také skončila jen s drobnými škrábanci na krunýři a následně ji navrátili zpět do volné přírody.

K nehodě došlo obrovskou náhodou. Podle informací deníku želva se snažila přejít silnici. Bohužel do ní narazilo jiné auto a to ji vymrštilo do vzduchu tak nešikovně, že dopadla přímo na čelní sklo.

V USA to není první incident

Podle serveru Times Now to není poprvé. Minulý týden v Severní Karolíně na čelní sklo kamionu dopadla ryba, která vypadla z pařátů letícímu ptákovi. V tomto případě se ale incident obešel bez zranění a škod.

Koktejl - další články

Doporučujeme