Žena se bála cizích čísel a nikdy je nezvedala. Jednou udělala výjimku a vyhrála miliony

5. srpna 2021·Koktejl·Lenka Skrzeczkova

Ilustrační foto (Foto: Shutterstock.com)

Velkou životní chybu málem udělala žena z australeského města Launceston v Tasmánii. Dlouho přemýšlela, jestli má přijat hovor z neznámého telefonního čísla, nakonec ale hovor zvedla. Tentokrát udělala dobře, protože zjistila, že v loterii vyhrála dva miliony australských dolarů. Informoval o tom server The Lott.

Nejprve tomu nemohla žena vůbec uvěřit. To je šílené! Nikdy nezvedám hovory od neznámých čísel, protože si myslím, že to jsou otravní lidé, kteří chtějí udělat něco zlého. Vy jste mi ale volali tolikrát, že jsem se rozhodla hovor zvednout a zjistit, o co se jedná,” uvedla žena při hovoru s loterií.

Tiket si šťastná výherkyně koupila ve městě Westbury. S výhrou dvou milionu australských dolarů (v přepočtu 31 milionů kroun) chce naložit velmi rozumně. “Jako první zaplatíme naše účty a samozřejmě do něčeho zainvestujeme,” řekla serveru.

Radost ale udělá nejspíš i sobě. Možná si zajdu do lázní a koupím nějaké maličkosti okolo domu, ještě si nejsem jistá. Než začnu pořádně plánovat, tak tomu všemu musím nejprve uvěřit,” dodala.

 

Koktejl - další články

Doporučujeme