Žena si nechala vycpat mrtvou micinku. Bylo to nejlepší rozhodnutí, řekla

10. června 2022·Koktejl·Redakce

Ilustrační foto. (Zdroj: Shutterstock)

Opravdu netradiční věc udělala osmadvacetiletá zdravotní sestřička Harriet Peace. Ta utratila 4 000 liber za vycpání své kočky Tango, kterou nešťastně srazilo auto. Její partner z toho sice nebyl nejprve nadšený, ji to ale nezastavilo. Žena teď chce k tomuto činu podpořit i další majitelé domácích mazlíčků. Informoval o tom Daily Mail.

Vypadá jako živý. Je přesně takový, jaký byl. Jsem tak šťastná,” řekla Daily Mail nadšená Harriet. Ta byla po smrtelné nehodě své milované micinky doslova zdrcena. Proto se rozhodla dát 4 000 liber za vycpání svého čtyřnohého mazlíčka. Nechala ho vypreparovat do polohy, aby to vypadalo, že leží v pelíšku.

Harriet se pro vycpání rozhodla, jelikož nedokázala snést pomyšlení na to, že by svou kočičku pohřbila a nikdy ji už neviděla. Považovala ji za své dítě, a tak byla rozhodnutá, že ji takto zachrání.

Proces preparování trval sedm měsíců a Tango majitelka musela poslat do specializovaného podniku v Londýně. Čekání se ale podle Harriet vyplatilo a z výsledku je nadšená. “Jsem šťastná, že ho tu mám, abych na něj mohla vzpomínat,” dodala. Teď se mladá žena snaží vybízet k tomuto činu i ostatní. Pokud na to lidé mají, tak by do toho měli podle ní jít, protože mít zpátky v domě Tango stálo za každou penny.

Lidé si vycpávají i psy

Toto zdánlivě není první případ, kdy si někdo nechal po smrti svého mazlíčka vypreparovat. Podle serveru iDnes.cz si nechala vycpat vlčáka i jedna nejmenovaná topmodelka. Podle Jiřího Švuba, který vycpává hlavně lovecké trofeje, se nedokázala smířit s jeho koncem.

Koktejl - další články

Doporučujeme