Majitelka konečně našla svou ztracenou fenku. VIDEO jejich shledání dojímá internet

18. července 2018·Články·Lukáš Vaněk

Zdroj: Jackson Friends of the Animal Shelter (Facebook)

Majitelka se po několika dnech opět střetla se svou fenkou, která se jí zatoulala. Ačkoli si v útulku nebyli jistí, zda se jedná o její fenku, po setkání s majitelkou šly veškeré pochybnosti stranou.

Pracovnice Lyn Crawford z amerického útulku Jackson Friends of the Animal Shelter dostala dopis s fotografií, ve kterém jí jistí Joyce informovala o tom, že se jí 20. června ztratila fenka Daisy.

Crawford ukázala fotografii Daisy svým kolegům, ale nikdo z nich fenku neviděl. Jednoho dne však do útulku zaměstnanec přinesl ztracenou fenu, o které si podle fotografie mysleli, že by to mohla být Daisy. “Vypadala vystrašeně, bylo těžké poznat, jestli je to ten samý pes,” uvedl pro server The Dodo Lyn Crawford.

Ačkoli si pracovnice nebyla jistá, poslala fotografii ženě, která jí před pár týdny o ztrátě Daisy psala. Joyce si však nebyla jistá, protože nikdy neviděla svou fenku vystrašenou.

Po vzájemné domluvě se nakonec osobně dostavila do útulku, aby se vyzkoušelo, jak fena bude reagovat. Jakmile však Joyce vstoupila do budovy, bylo hned jasné, že konečně svou Daisy našla.

Články - další články

Doporučujeme