Majitelům se zaběhl mladý husky. Nálezci se ho pokusili prodat

22. července 2019·Články·Barbora Pisingerová

Zdroj: Facebook

Občas se stane, že se pes poleká, zareaguje na veverku či srnku nebo hárající fenu a prostě uteče. To se stalo i mladé rodině z Ameriky, jejíž čtyřměsíční husky zmizel ze zahrady při oslavách s ohňostrojem. Naštěstí se štěně opět našlo, nálezci už si však stihli podat inzerát, ve kterém psa nabízeli k prodeji.

Americký pár postrádal svou čtyřměsíční fenku huskyho Sansu, která během oslav 4. července přeskočila plot kvůli strachu z ohňostrojů bouchajících v okolí. Žena proto na internet vyvěsila fotografie, popis a veškeré informace a dala všem na vědomí, že se její pes ztratil.

Netrvalo dlouho a pozorní lidé pejska objevili. Majitele však šokovalo, za jakých podmínek. Pes se totiž objevil v inzerátu, kde ho nabízeli k prodeji.

“Martin se ptal lidí v okolí a úžasný malý chlapeček ho přivedl k domu, kde ji měli. Kdyby nebylo toho chlapečka, byla by prodána,” napsala později majitelka na Facebook.

Pod inzerátem se okamžitě rozmnožily komentáře, které se do prodejce ostře pustily. “Najdete psa a prodáte ho, aniž byste hledali majitele?” nechápe například jeden komentující. Další lidé byli ještě drsnější.

Inzerát brzy zmizel, příběh byl však mnohokrát sdílen a šíří se po internetu jako lavina. Naštěstí má dobrý konec. Majitelé svou Sansu dostali zpět.

Články - další články

Doporučujeme