Miss Nigérie dojala internet! Její reakce na výhru Jamajčanky na Miss World vás dostane

17. prosince 2019·Články·Barbora Pisingerová

Foto: reprofoto YouTube

Když přijde na soutěže krásy, atmosféra mezi soutěžícími je málokdy přátelská a některé dívky by pro výhru udělaly skutečně cokoli. Ne však Nyekachi Douglas, která se jako Miss Nigérie zúčastnila soutěže Miss World 2019. Když hlavní cenu vyhrála Jamajčanka, propukla Nigerijka v neskrývané nadšení. 

Uživatelé internetu se doslova zamilovali do dívky, která dojemně zaplesala nad svou vlastní prohrou. Když totiž moderátorka slavnostně vyhlašovala první místo v letošní soutěži Miss World, nedokázala Nyekachi Douglas skrýt nadšení nad výhrou své oblíbené kolegyně.

Ačkoli bývají soutěže krásy většinou dost podobné, letošní ročník Miss World přece jen diváky nečekaně zaujal. Po internetu se rychle rozšířily zejména záběry přímo z vyhlašování prvního místa. V napínavých okamžicích vedle sebe stály Jamajčanka Toni Ann Singh, reprezentantka Brazílie Elís Miele Coelho a Nigerijka Nyekachi Douglas. Všechny tři krásky se držely kolem pasů a ani nedutaly.

Když potom moderátorka slavnostně ohlásila, že novou Miss World je dívka z Jamajky, stalo se něco krásného a dojemného. Miss Nigérie totiž vyskočila jako čertík z krabičky a okamžitě se přivinula ke své kolegyni, na kterou volala povzbudivá hesla a blahopřání. Všechny tři dívky se pak pevně objaly a dojatá Jamajčanka se štěstím rozplakala.

Toni Ann Singh si poté užila svou vytouženou korunovaci i slavnostní kolečko, při kterém se předvedla všem přítomným i divákům u televizních obrazovek. Záběry nadšené Miss Nigérie se od té doby po internetu rozšířily jako lavina. “Miss Jamajka vyhrála korunku, ale Miss Nigérie vyhrála naše srdce,”okomentoval například jeden z diskutujících dojemné okamžiky.

“Všichni bychom si z Miss Nigérie měli vzít příklad,”zní další. “Takovouhle podporu by potřeboval každý,”píše další člověk. “Miss Nigérie, všichni na Jamajce tě milujeme za to, jak jsi krásně podpořila naši dívku. Všichni ti děkujeme,” vzkázala nigerijské krásce zase Joyce z Jamajky.

Na vyhlašování se podívejte tady:

Články - další články

Doporučujeme