Muž chce po své ženě, aby platila za instantní mléko pro dítě. Jeho důvod nepochopíte

3. dubna 2019·Články·Lukáš Vaněk

Mít dítě je sice nákladná věc, ale to, jak se vyjádřil jeden tatínek na sociálních sítích, byl pro některé rodiče už za hranou. Muž je totiž přesvědčený, že by jeho žena měla sama kupovat mléko pro dítě, protože se sama rozhodla, že jejich ratolest přestane kojit. Informoval o tom britský deník Daily Mirror.

Vychovávat a starat se o dítě něco nepochybně stojí a rodiče si mnohdy musí utáhnout opasky, aby vystačili s penězi, to je celkem jasné a přirozené. Nicméně jeden muž je zjevně sólový hráč a po své manželce chce něco, za což se stal terčem kritiky.

Jeho manželka se totiž po šesti měsících kojení rozhodla, že přejde na instantní kojenecké mléko, což její partner nerozdýchal. Svůj pohled na věc se rozhodl zveřejnit na sociálních sítích.

Kojí (manželka, pozn. red.) přes šest měsíců a nyní se rozhodla přejít na instantní mléko. Měla spoustu mléka a všeho a prostě řekla, že toho má dost,” uvedl otec dítěte na sociální síti Reddit.

Myslím si, že pokud chce bez důvodu skončit s kojením, pak by peníze za instantní mléko měla dávat ze svých osobních rezerv, protože to ona se tak rozhodla,” pokračoval tatínek s tím, že mu manželka řekla, že by se to mělo platit klasicky z rodinného rozpočtu.

Jedna uživatelka sociálních sítích v diskuzi pod příspěvkem manželce doporučila, aby veškeré mléko v domě nahradila mlékem z prsou a řekla svému muži, že pokud chce klasické, musí si jej koupit za vlastní peníze.

Články - další články

Doporučujeme