Muž se zastal štěněte. Zaplatil za to životem

15. srpna 2018·Články·Lukáš Vaněk

Ilustrační foto, Shutterstock

37letý muž byl zastřelen v americkém hotelu poté, co konfrontoval pachatele, jenž před výstřelem škrtila svého psa. Postřelený nakonec svým zraněním podlehl.

Incident se odehrál na konci července v americkém státě Tennessee v tamním hotelu. 37letý Robert Wilson si všiml, že muž na chodbě škrtí svého malého jorkšírského teriéra. 35letý Donavous Jerome Drennon štěně držel pod krkem, protože mu vadilo, že pes kňučí. To se však nelíbilo Wilsonovi, který muže konfrontoval.

Drennon psal nechal být, ale vytáhl zbraň a střelil Wilsona do hrudi, přímo před zraky jeho snoubenky Sue Hoskins, kterou předtím přítel upozornil, že se na chodbě něco děje. Pachatel ihned z místa činu odešel, zatímco Sue se snažila svému příteli zastavit krvácení. “To bylo jediné, co jsem mohla udělat,” uvedla Sue pro Murfreesboro Daily News.

Kulka však protrhla jejímu snoubenci plíci a na následky zranění zemřel. Jeho rodina jej popisuje jako velkého milovníka zvířat, proto jsou přesvědčení, že by se zachoval pokaždé stejně. “I jeho matka byla milovnice zvířat,” uvedl Robertův otec. “Máme zvíře na jejím náhrobku a na jeho dáme také, a to psa, protože na svého psa tolik myslel. Udělal by to znovu, obětoval by svůj život namísto jeho,” dodal.

Pachatel se po několika dnech sám přihlásil na policii, která jej obvinila z vraždy. Robertova rodina chtěla štěně útočníka adoptovat, ale úřady svěřily jorkšíra rodině pachatele.

Články - další články

Doporučujeme