Nejsmutnější kocourek už má domov. Podívejte se, jak je šťastný

3. září 2020·Články·Lenka Skrzeczkova

Nejsmutnější kocour na světě prošel výraznou proměnou. (zdroj: Instagram mrwillisthecat)

Nejsmutnější kocour na světě prošel výraznou proměnou. Bruce Willis, toulavý kocour, který po odchytu strávil měsíc v útulku má už rok svou milující paničku. Z Bruce se stal veselý kocourek a v jeho očích smutný pohled už neuvidíte. Jeho majitelka na sociální síti TikTok zveřejnila dojemné video, kde zachycuje jeho roční cestu.

Bruce před rokem zachránila Sandra z útulku. Nejprve se řadil mezi nejsmutnější kočky na světě, protože život na ulici s ním otřásl a kocourek byl ve velmi špatném stavu. Oranžový mourek měl jizvy po celém těle, odštípnuté zuby a poraněné oko. Dnes je z něj ale veselý kocour, který si užívá kočičího života.

Od prvního dne, co si Bruce Sandra přivedla domů, tak dokumentovala jeho pokroky a z nejsmutnějšího kocoura se stal rázem nejšťastnější kocour pod sluncem. Proto se Sandra rozhodla zveřejnit na sociální sítí TikTok sestříhané video, kde můžou fanoušci vidět jeho obrovskou proměnu. Kocourka si hned všichni zamilovali. “Je to ta nejšťastnější kočička jakou znám,” napsal jeden z uživatelů TikToku.

@mrwillisthecatOne year with Bruce Willis ❤️ ##adoptdontshop##rescuecat##allthefeels♬ You Are My Sunshine – Kina Grannis

Sandra Bruce nejprve v útulku navštěvovala a kontrolovala, zda je o něj zájem. Když ho po měsíci ale nikdo neadoptoval, tak to brala jako znamení. “Moje nájemní smlova ale neumožňovala domácí zvířata,” uvedla Sandra. Nakonec pronajímatel udělal výjimku a Sandra si kocoura vzala. “Dnes je to rok, co jsem hoadoptovala,” dodala. Na videu dokonce můžeme vidět, jak se první noc v novém domově přitulil k paničce.

Cestu Bruce můžete sledovat na Instagramu nebo TikToku.

Kocour Bruce Willis před rokem. (zdroj: Instagram mrwillisthecat)

Nejsmutnější kocour na světě prošel výraznou proměnou. (zdroj: Instagram mrwillisthecat)

Nejsmutnější kocour na světě prošel výraznou proměnou. (zdroj: Instagram mrwillisthecat)

Nejsmutnější kocour na světě prošel výraznou proměnou. (zdroj: Instagram mrwillisthecat).

Články - další články

Doporučujeme