Nemáte zrovna ideální křivky? Tady se v plavkách stydět rozhodně nebudete

8. listopadu 2017·Články·Redakce

Velmi netradiční hotel určený pro ty, kteří se v plavkách neukazují rádi nebo pro ty, kteří hledají podobné nátury - tady se za své tělo nestydí nikdo a vznikají zde velká přátelství.

Hotel The Resort byl otevřen před dvěma lety na Bahamách na ostrově Eleuthera a jeho klientelou jsou lidé s nadváhou. Jde o nádherné středisko s velkou nabídkou aktivit a měl by to být jediný hotel navržený speciálně pro hosty vážící více jak 190 kilogramů.

Užít si dovolenou bez předsudků, to je heslo, které zde panuje. Majitel hotelu James King chtěl postavit takový resort, kde by se pod hosty nepropadla židle a nemuseli za ni ještě platit pokutu – a to vše jen proto, že jsou prostorově výraznější než jiní hosté. Navíc jsou zde možné takové skupinové aktivity, které obézní klienty donutí zamyslet se nad tím, proč vypadají, jak vypadají. Dospět zde samozřejmě můžete i k závěru, že takoví, jací jste, jste šťastní a nic byste neměnili. Lidé jsou tu spokojení a to je pocit, který na dovolené chceme zažít. Podívejte se na VIDEO.

Články - další články

Doporučujeme