Nikdo mi nevolá a telefon mi taky neberou, stěžuje si Jágr na Twitteru

30. června 2017·Články·Redakce

Hokejový útočník Jaromír Jágr se na Floridě připravuje na další sezonu v zámořské NHL, stále však není jasné, zda bude pokračovat v dresu Panthers. Pětačtyřicetiletá hvězda se podle všeho stane v sobotu 1. července volným hráčem a bude mít možnost podepsat smlouvu s jakýmkoliv týmem. Jágr na vzniklou situaci zareagoval na sociálních sítích pro sebe typickým způsobem.

“Kam se podívám, tam se píše, že všem volným hráčům volá deset až dvanáct týmů. Mně nevolá nikdo. Naopak, já se snažím volat a nikdo to nezvedá,” napsal dnes v noci evropského času Jágr na twitter a vzkaz doplnil smajlíky i českou vlajkou.

K dalšímu vzkazu připojil dvě fotografie. Na té starší s úsměvem telefonuje, na druhé smutně hledí na mobil. Každou doplnil komentářem: “Rok 1994 – všichni generální manažeři volali, 2017 – žádný telefonát.” Opět ale na konci nechyběl smajlík.

Nejreálněji se momentálně stále jeví možnost, že bude Jágr v NHL pokračovat na Floridě. Generální manažer Dale Tallon i nyní potvrdil, že s nejlepším českým hráčem historie jedná. “S jeho agentem Petrem Svobodou mluvím pravidelně. Prakticky každý den, někdy obden. Mluvil jsem s ním i dnes a zítra budu opět, takže nevím, odkud tahle zpráva pochází,” uvedl Tallon. Zároveň poukázal na skutečnost, že na dohodu s Jágrem je čas i po otevření trhu s volnými hráči. “Tak to samozřejmě je. Máme ho až do září, října,” řekl.

Jágr na Floridu přišel v únoru 2015 z New Jersey a následně dvakrát podepsal s klubem roční smlouvu. Podle informací zámořských médií mají Panteři o služby kladenského odchovance enormní zájem i nadále, Tallon se ale se Svobodou chce domluvit na snížení Jágrova platu. Nejproduktivnější Evropan v historii NHL v minulé sezoně vydělal včetně bonusů 5,515 milionu dolarů.

Zdroj: ČTK

 

Články - další články

Doporučujeme