Odvážný student pozval na ples slavnou herečku. Tuhle reakci nečekal! VIDEO

10. dubna 2017·Články·Redakce

Emma Stone nedávno zazářila v muzikálu La La land a možná i díky právě této roli se do ní mladičký student zamiloval. Je mu 17 let, čeká ho zkouška dospělosti a pozval krásnou herečku na svůj maturitní ples. Jak reagovala?

Originální pozvání, o kterém sní nejedna mladá slečna, dostala Emma Stone od středoškoláka Jacoba Staudenmaiera. Mladík si velmi přál, aby s ním právě ona strávila tak důležitý večer, jakým je maturitní ples. Zveřejnil proto na svém youtubovém kanále video, které sám zrežíroval. Když ho slavná kráska viděla, rozhodla se odvážnému maturantovi napsat dopis!

“Děkuji Ti za to nejlepší pozvání na ples, jaké jsem kdy dostala. Neumíš si představit, jaká to pro mě byla čest. Jsem momentálně pracovně v Londýně, ale doufám, že zažiješ ten nejlepší ples na světě. Jsem Ti vděčná, že sis vzpomněl právě na mě,” napsala herečka. Dopis citoval v ranní show televize ABC zamilovaný student, který navíc prozradil, že mu okolí už dávno říká, že vypadá jako Ryan Gosling, což v dopise zmínila i samotná Emma Stone.

 

Články - další články

Doporučujeme